FOTOGRAFERING & FÖRETAGANDE

 

VILLA HOLMSUND 9-11 MARS 2022

3 dagars workshop för dig driver eget som fotograf eller längtar efter att komma igång. En workshop som hjälper dig att hitta ditt varför, formulera vilka som är dina kunder, våga ta betalt, utveckla dig som fotograf, utvidga ditt nätverk. En workshop för dig som behöver inspiration, energi och mod att följa din dröm.

 6 Platser.

 Pris och mer info i länk nedan. Anmälan mailas till malin@malinlindner.com

Anmälan är bindande

 

Rörbäck workshop Malin Lindner

FOTOGRAFERING & REDIGERING

Villa Strömsfors 6-8 APRIL 2022

FULLBOKAD

2 dagar och 2 nätter på fantastiska Villa Strömsfors. Max 9 deltagare. Vi pratar om hur kameran fungerar och du får mycket tid att öva på att bli bästis med just DIN kamera. Vi redigerar i Lightroom och jag visar mina bästa tips och trix.

Förkunskap: du fotograferar idag men vill lära dig mer om att fotografera manuellt. Du använder Lightroom Classic lite eller ibland men vill bli bättre.

Workshopen börjar onsdag kl. 14.00 och avslutas fredag 13.00 

För mer info, pris och anmälan maila malin@malinlindner.com

 

UTVECKLANDE FOTOGRAFERING

 

Rörbäck forestretreat 22-25 September 2022

3 dagars workshop för dig som älskar att fotografera, är kompis med din kamera och som är redo att utveckla dig själv, ditt fotograferande och ditt bildspråk.

 8 platser.

 Pris och mer info i länk nedan. Anmälan mailas till malin@malinlindner.com

Anmälan är bindande

 

Rörbäck workshop Malin Lindner

one to one

Under en one to one ses du och jag IRL eller via zoom under 2.5 timme och du får möjlighet att skräddarsy din tid till just det du behöver. 

 Ex: Få feedback på redigering/fotografering. Träna på att fotografera i visst ljus. Prissättning till kund. Komma igång att arbeta som fotograf – hur gör man, hur hittar jag mina kunder Eller kanske vill du ha hjälp att hitta din bildstil. 

Pris 2800 kr ink moms

Du kan betala via faktura eller swish.

För att boka din one to one maila malin@malinlindner.com

 

HANDLEDNINGSDAG

Du är den som tar produktbilderna till ditt eller din kunds företag och du vill anlita mig att en hel eller halvdags handledning där jag coachar dig medan du fotograferar.

Pris från 5000 kr ex moms

Resekostnad kan tillkomma

Boka genom att maila malin@malinlindner.com